Д-р Любо КановФейсбук Общо взето обичам и ценя арменците и мисля,

...
Д-р Любо КановФейсбук Общо взето обичам и ценя арменците и мисля,
Коментари Харесай

Това парче лой с жабешки очи, което заедно със злощастния скулптор, носач на ковчези с лигавата уста и с налудничавият адвокат с хитлеристки бяс в перчема, е ….

Д-р Любо Канов
Facebook
 
Общо взето обичам и оценявам арменците и мисля, че те са доста добра част от българския народ. Както и от американският, прочее.
Но това парче тлъстина, което дружно със злополучния ваятел, носач на ковчези с лигавата уста и с налудничавият юрист с хитлеристки бяс в перчема, е в действителност срам за арменците.
Типичен тролски подбудител и производител на медиен фалшив стои в народен ефир непрекъснато и бълва токсични измислици, релативизира всяка истина и върти жабешките си очи, преструвайки се на угрижен публичен хитрец.
Скулптурът вместо гробарското яке най-малко надена вратовръзка и се скри сполучливо в кабинета на министър като част от взвода на съветския резидент-президент, с добра заплата и нулева активност. Поради това, че постоянно е канен в екрана на националната телевизия продължава да създава отрови обществено и нахално.
Няма ли кой да го отстрани оттова?
Защитник на правдата? Просто един пораждащ пренебрежение и омерзение " откъслек от смел народ страдалец ”.
Срам за арменците и за българите.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР